Meus illusion

Моя ілюзія-моя покірна,
Мені здавалося,що ти надійна
Мені ввижалося,що ти навічно
Моя ілюзія-пропала дійсно.

Пійшла від мене ти, ось так раптово,
Пійшла від мене ти,вже без повтору
Пійшла від мене ти,та не вернешся
Моя ілюзія-моя беспечна.

Прийди до меня ж,бо,моя ти рідна,
Вернись до мене ж, бо, моя всесвітня,
Вернись до мене ж, бо, бо я сумую.
Моя ілюзія-тебе не чую!


Рецензии