Доля

Ти бачив, з неба зірка впала –
Бажання тихо прошептала,
А потім в твої очі подивилась
І боязко до тебе прихилилась.
Нас доля зводила не раз,
Та все не так завжди у нас.
Ти вже не сам, а я одна –
Така вже доля, та моя.

08.08.08 Квач О.О.


Рецензии