Сво р дн сть

Легко тобі казати,
Цупко стискати повітря
Ніздрями чіплятись за реальність,
Легітно видихати. По вітру
Пускати слова, як у море плювати.
Твоя мова - загадкова наснага,
Жага до пригод, полювання на гак,
Твоя  нестямна спрага
До виняткових відзнак.


Рецензии