Напрямок

Зів’янули залишені зорі
У склянці з-під спирту.
Розбавляли сльози  у морі,
Сіль на рани порошили,
Порохом снів розвіювались
І летіли проти вітру.
Безтурботно потішно жили.
Плили розвертаючи вітрила
У напрямку небесної сили…


Рецензии