ЧувствYou

Ліпити з любові твій стан,
Цілувати і обмотувати тебе мріями,
М’яти тіло твоє із м’яти.
Прикидатись приказкою,
Причаїтись причиною,
І  присипати простір
Чаїнками відчути чудо,
Чіпати чодирнацькі чари
За хмаринками у хованки,
Гратись. Гойдати голос. Гарний
Ти - Творіння талановите
Скарб сучасної самоти.


Рецензии