Ладен

Якщо ти ладен ладнати
З язвою у череві. Ліпити лати.
Слюнявити клаптики
В  небо плювати.
З розбігу стрибати на радісну
Весняну веселку.
Стрімкіше розпускати бруньки
На дерева пускать літачки.
Прибігати найпершим
На фінішній прямій звертати вбік
І тікати щодуху від болі
Порушувати часу відлік
Своїм бажанням співати.
Я тебе намалюю в своєму житті
Якщо ти ладен ладнати
З мріями картатими у забутті…


Рецензии