Пачка сигарет В. Цой на украинском

Я сиджу та дивлюсь у чужеэ небо з чужого вiкна
Та нэ бачу нi однiй знайомой зiрки.
Я ходив по усiм дорозям i туди, i сюди,
Повернувся,та не змiг розпiзнать слiдки.

ПР:Но коли э у карманi пачка цигарок,
Мабудь усе не так погано на сьогодняшнiй дiнь,
i квиток на лiтак з серебрявим крилом,
Що злiтая залишаэ землi лиш тiнь.

Та нiхто не зхотiв буть звинуваченним без вина,
Та нiхто не зхотiв руками жар загребати,
А без музицi та на свiту i смерть не червона,
А без музицi не хочется загинати.

1991


Рецензии