За селом, у гаi...

За селом,у гаї
Дзвінкий сміх лунає.
Там сопілка грає,
Дівчат зазиває

 Парубки сміються,
  Багаття розводять,
  А дівчата поряд
  Хороводи водять.

 Вишиті сорочки,
Червонії стрічки,
 Новенькі віночки,
Модні чобіточки.

Пісню доспівали,
Кинули віночки,
крізь вогонь стрибали,
Завели таночки...


Рецензии
Збірка поезій "Від щирого серця" (2013 рік) - вірші, складені мною в співтоваристві з моєю матусею Тамарою Володимирівною.

Мария Мишанина   21.04.2017 11:34     Заявить о нарушении