Людина

Що таке "справжня людина"?
Знаєм цей вислів давно,
Але не кожному в світі
Ім'я це носити дано.
І враз постає питання:
Кого виділяємо ми
Серед звичайного люду,
Серед простими людьми?
Ми вибираємо того,
Кому ще з дитинства дано,
Господом Богом, ім'я це носити
І завжди творити добро.
20.03.02


Рецензии
правильные слова...

Марина Андреефф   08.02.2009 17:40     Заявить о нарушении