Патрiоту

Мій любий друже, патріоте, це для тебе
Я ці рядки присвячую тобі
Нехай в тяжкі хвилини, у журбі
Тобі допомагає рідне небо

Ім'я твоє палає хай яскраво
На сторінках історії Русі
Для когось ця історія - забава
Для тебе ж це - переживання всі

Не шкодував життя свого шального
Ти за Вкраїни рідної буття
Ти все віддав за нашу перемогу
За перемогу кращого життя

Твої слова були тверді як камінь
А дії лиш підкреслювали те
Не згасне що ніколи серця пломінь
Ніколи патріоти не вмрете!

Так патріот - ти будеш жити вічно
Потрібно це сподвижникам твоїм
Для циників, це може і цинічно
Та наша правда нам передусім!

Мій любий друже, патріоте, це для тебе
Я ці рядки присвячую тобі
Нехай в тяжкі хвилини, у журбі
Тобі допомагає рідне небо
І слава вічна буде хай тобі!


Рецензии
Слава Украiнi
Слава Героям
Поки живi, непереможнi.
Дякую друже.

Андрей Генин   13.03.2009 11:15     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.