Мрiя

У мЕне є мрія –
З’являтись в уявах
Останніх нащадків
Безмежного ранку.

Сплетіннями скойок
Сліпого натхнення
Блукати в видіннях
Забутих поетів.

Стрімкою водою
Живої надії
Вливатись у мари
Повій і пророків.

Звитяжними лавами
Входити в мозок
Всіх проклятих принців
І п’яних героїв…


Я знаю все світло,
Згораючи в свічках,
Розпещений в спальнях
Блудниць і коханок –
Творінь дивовижних.


Рецензии