Школьные уроки

Закрутилось в каруселі
Біжимо усі веселі
Оля, Аня, Петя, Ваня
Дружно в школу на світанні.
Мокрі щоки, ніс холодний,
Лід видніє на долонях,
Снігу повнії кармани,
Тож не бачать наші мами.
Хутко вже звінок лунає
Миттю клас весь затихає
І вже "хау ду ю ду" -
Повторяєм на ходу
І у Лондон думка лине,
Жаль звінок вже за хвилину,
То ж хороший наш "гуд бай" -
Не на довго прощавай.
В рідний клас уже нас кличе
Творчість генія велична:
Світ краси ми відкриваєм
Як Шевченка вірш читаєм
І ріка й садок, діброва...
Та й яка ж чарівна мова !
Плавно в пісню переходить,
Наче сонце ясне сходить.
Світ краси ми відкриваєм,
Як пропорцію рішаєм,
І вивчаєм склад людини
Як гармонію єдину
Слово вчителя премудре
Нам в пригоді завжди буде
Рідна школа
Дружний клас не забудемо ми вас !
 
2005р, автори: Кочура Наташа і Кочура Оля


Рецензии
во и второй туда же

андрюха

Андрей Андреев 3   05.02.2009 20:18     Заявить о нарушении