Життя-буття

Був світанок-день недільний
Ранок добрий завітав
Забуяв мій луг ковильний
Вийшов з хати-заспівав
Я про рідну землю й матір
Що годувала все життя
Дивився я на колір ватри
Та зрозумів життя-буття:
"Нам треба жити,жити,жити
Та Богу-батькові служити
Дивитися на трави й квіти
Землі та Неньки колорити
Та пам'ятати,що життя
То є постійне каяття
За кожний гріх,що створений людьми
Ісуса кров очищує завжди
Дає нам шанс отримати можливість
Дістатись до небес,де будемо завжди
Надія,віра та сміливість
Нам допоможуть у житті".


Рецензии
Спасибо за стихи! Почти всё поняла!

Дочь Великого Отца   14.10.2009 21:01     Заявить о нарушении