Благаю, дай мен листок

Благаю,дай мені листок
Я намалюю сонце,зорі
І ніжних фарб барвистий колір
Поглине світ моїх думок
Та через мить у серці розпач
Бо щирість в ці часи не в моді
Зі злості рву його як злодій
Та залишаю тільки клоччя
Почну спочатку-знайду тембр
Дістану знову фарби я
Побільше сил м'якого дня
І вийде в світ новий шедевр


Рецензии