Без фонограми

Співають всі під фонограму
лихим наспіваних пісень...
Така сьогодні панорама -
життя сучасне повсякдень.

Не хочу я в загальній гамі
співати під чужу дуду -
співатиму без фонограми,
зі сцени поки не зійду.

А сцена та слизька й хитлива,
і східці з неї теж круті,
і сатанинська може злива
мене сховати в небутті.

Та не боюсь цієї драми
і пісню праведну Вітця
без будь-якої фонограми
я доспіваю до кінця.


Рецензии