Не сп вай це п сн

Не співай цеі пісні,
бо дуже сумна
вітер листя колише
на душі тишина.
Не співай цеі пісні
ноти в повітрі виснуть
не співай,бо сумна.
Нехай серце радіе,
а душа не старіе,
хоч на скронях уже сивина
не співай цеі пісні,
бо дуже сумна.


Рецензии