Гисцех трэрн фун эйген майне

****

Гисцех трэрн фун эйген майне,
гибн анейце нито май моме.
Ви аштейн - нито кейхес кайне,
калт унд битерик аф нишоме.

Калтэр вэлт, ун нито кин мазл,
брэнт афаер - нито эйн швебл.
Фор мир крайцунзех але газлон,
ун ни гибт мир аруик лебун.

20.10.2004


Рецензии