Де, ти мiй любий, забарився?

Де, ти мій любий, забарився?
Де, в смутку голову схилив?
В дівчатах інших заблудився,
До виходу, де, ниточку згубив?

Я вже на тебе зачекалась,
В глибоких думках поселився ти!
Я перехожим ніжно озиваюсь,
В надії погляд твій знайти!

Тебе незнаючи, пишу листа,
Його у вірші стрічками вплітаю.
Коса виходить гарна і густа,
Але щоночі, сама її  і розплітаю.

До працьовитих рук схилитись хочу,
До ніг натомлених впаду.
Міцну й широку спину бачу...
Тобою ниточку загублену, знайду!

І вже сама по ній до тебе прибіжу,
В сорочку вишиту чеканням, одягну.
На барвінковий шлях вкажу,
І часу істину  збагну!

Як поодинці, у віконце виглядали,
І незбагненно вік спливав,-
То,  у садочку наші вишні достигали,
З зернятки колос дозрівав.

Як ми знайдемось... разом хліба напечемо!
Зустрінемось... джерельними ключима!


Рецензии
Ах яка ж вiн пiдлюка! у нас у селе такiх побили б! який злочiнец!

Панас Елдаченко   24.02.2009 22:57     Заявить о нарушении
Та його ще не існує, я на нього чекаю! На свого коханого, єдиного, улюбленого!Це вірш майбутньому чоловіку!

Алена Цвигун   24.02.2009 23:48   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.