Воля

Ти тепер розумієш, що воля
є шаленою, наче та хвойда?
То чого ж ти боїшся болю?!
Годі вже свої яйця гойдать!
Годі чухати вже свого носа,
обережним бути, розумним...
Стати вільним авжеж не просто,
та померти в кайданах - сумно.
               28-01-09   Immortal

P.S. Перші два рядки Ігора Зарудка


Рецензии