Пусть жизнь сама расставит запятые

* * *
В.Симоненко
Найогидніші очі порожні,
Найгрізніше мовчить гроза,
Найнікчемніші дурні вельможні,
Найпідліша брехлива сльоза.

Найпрекрасніша мати щаслива,
Найсолодші кохані вуста,
Найчистіша душа незрадлива,
Найскладніша людина проста.

Але правди в брехні не розмішуй,
Не ганьби все підряд без пуття,
Бо на світі той наймудріший,
Хто найдужче любить життя.
29.09.1962
                ***
Я не люблю  смотреть в глаза твои пустые
На маску безразличья на лице
Пусть жизнь сама расставит запятые
А точку ,жирную, поставишь ты  в конце

29.01.09


Рецензии
Красивый язык.прямо захотелось "петь" дальше.:)

Ирина Давыдова 5   26.06.2018 20:23     Заявить о нарушении