Sweet Rosanna

GALAXY & Slava Sinchuk

TIME IS PASSIN' BY
FROM 'EARLY CHILDHOOD.
WHO KNOWS THE REASON WHY
TROUBLES BESIDE US?
WHEN YOU WILL MEET YOU LOVE
OR WHEN YOU WILL DIE?
HELL OR PARADISE -
YOU'LL GO UP OR DOWN!
DON'T MAKE MISTAKES
FOR YOUR CHOICE, BABE!
DON'T MAKE MISTAKES
FOR YOUR MYSTERY LOVE!

SWEET ROSANNA!
DON'T MAKE ME CRY AGAIN NO MORE!
SWEET ROSANNA!
I CAN'T POSSESS YOU ANYMORE!
SWEET ROSANNA! OH! OH!
DON'T BREAK MY HEART LIKE DID BEFORE!
SWEET RОSANNA! OH! OH!
I WAIT FOR YOUR KNOCK AT MY DOOR!
SWEET ROSANNA!

THE MOON WAS RISING HIGH,
I STOOD AN' STARED -
I SAW HER WALKIN' BY
AND I WAS SO SCARED!
I DIDN'T BELIEVE MY EYES -
SHE WALKED WITH SATAN!
I STARTED TO REALIZE -
THE FACT IS CERTAIN!
DON'T MAKE MISTAKES
FOR YOUR CHOICE, BABE!
DON'T MAKE MISTAKES
FOR YOUR MYSTERY LOVE!

SWEET RОSANNA!
DON'T MAKE ME CRY AGAIN NO MORE!
SWEET RОSANNA!
I CAN'T POSSESS YOU ANYMORE!
SWEET ROSANNA! OH! OH!
DON'T BREAK MY HEART LIKE DID BEFORE!
SWEET ROSANNA! OH! OH!
I WAIT FOR YOUR KNOCK AT MY DOOR!
SWEET ROSANNA!

OH! OH! OH! OH! OH! OH! OH! OH!
SWEET ROSANNA!
SWEET ROSANNA!

1990 г.
г.Москва


Рецензии