I Can t Wait Anymore Now группа Galaxy

AFTER YOU SAID ME YOUR 'GOODBYE'
YOU DROVE ME CRAZY FORAWHILE
AND RANAWAY FROM ME, YEAH!
I WANNA LOOK INTO YOUR EYES
TO UNDERSTAND THE REASON WHY
YOU RANAWAY? YOU RANAWAY!

I CAN'T WAIT ANYMORE NOW!
I DEMAND ONLY LOVE JUST NOW!
I CAN'T WAIT ANYMORE NOW!
I DEMAND ONLY TRUTH ANYHOW!

I CAN'T EXPLAIN THE REASON WHY
MY HEART IS ACHIN' ALL THE TIME, YEAH,
SINCE YOU'VE BEEN LEAVIN' ME?
PLEASE TELL ME WHO'S YOUR LOVER NOW?
WHEN YOU DECIDE TO LET HIM DOWN?
WHEN YOU BE BACK? WHEN YOU BE BACK?

I CAN'T WAIT ANYMORE NOW!
I DEMAND ONLY LOVE JUST NOW!
I CAN'T WAIT ANYMORE NOW!
I DEMAND ONLY TRUTH ANYHOW!

1990 г.
г.Москва


Рецензии