What s Going On With Me?

I SAW A LIGHT LAST NIGHT -
IT SHONE SO BRIGHT!
SO FARAWAY FROM MY WAY -
SOMEWHERE IN THE SKY ABOVE.
WHEREVER I GO, I LOST ENOUGH,
I AM SO LONELY WITHOUT YOUR LOVE!

THERE WAS A SIGN LAST NIGHT -
I KNEW IT'S MINE!
I WAS ALONE FOR SO LONG,
WITHOUT YOU MY LOVE!
WHEREVER I GO, I LOST ENOUGH,
I AM SO LONELY WITHOUT YOUR LOVE!

WHAT'S GOIN' ON WITH ME
WHEN I THINK OF MY LOVE?
WHY DOES EACH BEAT OF MY HEART
DRIVE ME WILD?
WHY I FEEL SWEET SENSATION?
WHAT'S GOIN' ON WITH ME
WHEN I PRAY FOR MY LORD?
WHY DOES EACH BEAT OF MY HEART
DRIVE ME WILD
SOMEWHERE DEEP IN MY MIND,
DEEP IN MY HEART?!

1991 г.
г.Москва


Рецензии