Don t Keep Your Love In Disguise

NOW I'M LOOKIN' IN YOUR MAGIC EYES,
TONIGHT I WON'T HOLD'YA TIGHT!
YOU SETTLE' DOWN WITH MY HEART DEEP INSIDE
BUT YOUR LOVE'S IN DISGUISE!
SOMETHING HAPPENED DEEP DOWN IN MY HEART -
CANCHA SEE THAT'YA TORE IT APART?

TURN THE HANDLE AN' PUSH THE DOOR
WHEN THE NIGHT WILL GO DOWN -
I CAN'T TAKE IT NO MORE
SINCE YOU CAME IN MY TOWN!
NO, I CAN'T WAIT ANYMORE,
PLEASE BABY, HURRY UP -
TONIGHT YOU MUST CHANGE YOUR MIND,
I REALLY WANT YOU TO STOP!
NO! NO! DON'T CARRY ON -

DON'T KEEP YOUR LOVE IN DISGUISE!

SUNDAY MORNING I'VE STARTED TO CRY
WHEN YOU'VE JUST TOLD ME 'GOODBYE',
I WAS STANDIN', I COULD HARDLY SEE -
BITTER TEARS MADE ME BLIND.
SOMETHING HAPPENED DEEP DOWN IN MY HEART -
CANCHA SEE THAT YOU TORE IT APART?

TURN THE HANDLE AN' PUSH THE DOOR
WHEN THE LIGHT WILL GO DOWN -
I CAN'T TAKE IT NO MORE
SINCE YOU CAME IN MY TOWN!
NO, I CAN'T WAIT ANYMORE,
PLEASE BABY, HURRY UP -
TONIGHT YOU MIGHT CHANGE YOUR MIND,
I REALLY WANT YOU TO STOP!
DON'T GO ON, DON'T CARRY ON -

DON'T KEEP YOUR LOVE IN DISGUISE!

1991 г.
г.Москва


Рецензии