Куди ся дiв муй оптимiзм

Любимому русинови

Куди ся дів муй оптимізм,
Куди ся діли сміх і радость?
А може ми поможе гуманізм,
Бо в голову поперла всяка гадость.

Та что мені тепер чинити,
Видав не пуйду в зимлю гнити,
і як мені так дале жити,
Видав то-то собі зашити.

І бульше нігда ни отдам
Я свою чисть, розклавши лабы,
Ще будеш бігати за мнов,
На, поцілуй гузицю, гаде.

Ой, майже ліпше буду спав,
Кидь тя я видіти не буду.
Бо вжесь ми нерви всі урвав,
Же майже нігда не забуду.

Не забуду, як ись просив,
Од мене шваблики на кухні,
Курити страшно ти любив,
Скурив бись вшитько до полудня.

А я, дурна, собі мечтала
Ож бим тебе всю жизнь шкребтала.
Ой не легко то на світі жити,
Кидь треба нараз вшитьких любити.

Но видиш, написалам стіх
Же дуже так тя страшно люблю,
Лем не кажи же сміх і гріх,
Бо докус розум свуй загублю.

Та нашто, ти мені повічь,
Сесе усьо нам было треба?
Скакалисьме як два чорти,
Та як нас пустить Бог на небо?
...............................

Тебе так нико бурш не чекав
! не буде так бульше ждати н1гда,
А ты тото , видав не знав,
Та прийдеш, коли буде п1зно.

А я тя дуже понимала
НА ТЕБЕ НИКАЛА З ДУШОВ,
тАК ИМ ТЯ Н1ЖНО, ТЯМИШ?
В СПАЛЬН1 ОБНИМАЛА...
а ТИ ДО ДРУГО1 ПУШОВ...


Рецензии
Наталочко, другий раз читаву і не годен им ся нарадовати! Дай Бог тобі вшитких горазду! Пиши для люди! Мага.

Микола Мага   02.06.2017 10:17     Заявить о нарушении
Добрий динь Тобі,
Миколочко!
Сись рокенрол пройшов цензуру мою, так што типирь
Го слухавуть у санаторії,
Там наші чудесно звавуть
Співати, даколи і не свїма голосами.
Там у горах такоє єхххооо!!!
З іюньським теплом
Наталія

Наталья Иваняс   02.06.2017 10:24   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.