Домашня циганка

Вдень дружині чоловік,
Голову морочить.
Я з тобою живу вік,
Вгадай  чого хочу?..

Знаю, любчик куди йдеш,
Хоч  брехнею  тішиш.
Ти мене не проведеш,
Рибалити мітиш!...

… чоловік аж остовпів,
Як, вгадала точно?
Я ж  казала разів сім,
Дуже рибки хочу.


Рецензии