Хто коштуе багато зараз?

Хто коштує багато зараз?
Під три чорти оту купівлю.
Потрібен він як сигарети DALLAS
Як просо для старого півня.
Ціна бентежно зависока
Не на людину а на якість.
Хто її має? Тьма безока.
А платить? Непідробна радість.
Виходить, що серед надвічних
Шукати треба нам притулу.
Серед небагатьох і лічених,
Що роблять на макулатуру.
10.2002.


Рецензии