Мамо!

Мамо моя, люба ненько,
Хочу я тобі сказати,
Що  одне твоє серденько
Варто скарбом називати.

Дякую тобі, рідненька,
За життя і за турботу,
За колискову солоденьку,
За кропітку твою роботу.

Пробач за те, що може я
Колись образив словом, ділом…
Провина та вкарбована моя
В душі моїй і не припала пилом.

І хоч багато я роблю в житті
Не так, як ти мене навчила
Я пам’ятатиму  слова твої
Куди б нечиста не носила.

Сьогодні  день Великий на землі
Твій день народження, люба
Бажати будемо тобі
Всього найкращого  й добра.
В цей день великий хочу я
Тобі бажати щастя, сміху…
І щоб життєва течія
Приносила лише потіху!


Рецензии