Женитьба Бога Эйфххх

 ЖЕНИТЬБА БОГА ЭЙФХХХМРАЦЭЛЯМДАННОЙЯННАЮДЛЬТЪSСЩШ (знак правды).
   
   ЦЯ СТОРIЯ ЩЭ V БДЭ.
   
   ЦЕ БДЭ УЖЕ У ТЪПЭЄР.
   
   ЦЕЭЄ ТЪПЭР ВЖЕ ВЪ ЕСЬТЬ.
   
   ЦЭЄ ЕСЬТЬ ЙS В ЛЫШ.
   
   ЦЕЙ ЛЫШ МАЕ ЛЫШ'Ё.
   
   ОЦЕ ЛЫШ'Ё РУГАЕ SФОЙЕ ЛIШ ЗА Ё ОЦЕ.
   
   БО. "БО" В СЛОВАРI ДАЛО,

   А АК ЙГО О ЯВЫТЬ V ЕСЬТЬ БОГА ЦЬГО НАВИТЬ
   
   НЭЄ ПОКАЗАЛО В SВЕТТЪТЕ ДЛЯ НЭЇ.

   ПОТОМУ ЧТО. - SКАЗАЛО.
   ВОНА ЦЭМУ НЕ ВЕРЫТЬ.
   Й ВОПШЭ ЇКАС НЕ ЛЮБАПЫТНА В'VЖЕ.
   ТАК ЩО.. НЭХХАЙ ОБХОДЫТЬСЯ БЭЗ МОЇ ДОПОМОГЫ.

   НУ Й ОТТ. ОЦЮ ЇХЪ СВАДЬБУ ВЫ ТIЛЬКЫ ВВЫДЫТЭ.

   И НИ ХРЪНА В ЦIМ НЕ ПОЙМЭТЕ КРОМЕ ЛЫШ ДЭЄЯКЫХ.

   Ъ


Рецензии