Велика загазован1сть, Панове

Докерувалися пани
На двох тепер одні штани.
За газ за транзит,
Зуби вибивають,
Один другого за чуби тягають.
Та ніяк ціни не зложать,
Гази випускають.
Загазували ви панове,
Усю Україну.
З усих дірок газ вилазе,
І з рота і з ж..и.
Та тим паче дорогенькі,
Заморозили Європу.
Поналазило вас у "машину",
До руля дорвались.
Та керують,та газують,
один в одного руля
Із рук виривають .
Кожен хоче сам собі,
Кермом рулювати.
Та до того до руля,
Ще й кебу треба мати.
Ви газуйте хлопці,
Та трохи міру знайте
Бо поки ви газували,
Та народові брехали,
То у вас в багнюці,
Колеса застряли.


Рецензии