Доллар

Возвели зелений доллар,
У розряд Ікони,
Тай моляться.
Підіймають його,
До самого БОга!
Навіть в рідній Америці,
Доллар так не цінять,
Як в убогій нашій
Неньці Україні.
Здорожали ліки,
Навіть рідне сало.
Бо так хоче Доллар,
Бо йому все мало.
Він пан в Україні,
Бо він дорожає.
До народу України,
Він діла не має.


Рецензии