***

По кiмнатi ходять тiнi,
Ба4у твоi карi о4и,
На столi стоiть Мартiнi,
Й так щоно4i,так щоно4i.
Я хотiла все забути
I не думати про тебе.
Дуже хо4у Я заснути
I потрапити на небо.
Може,там про все забуду?
Ти Менi не будеш снитись,
I тебе кохать не буду?
Але як там опинитись?
Я не хо4у помирати,
Бо живу Я лиш для тебе.
Коло замкнене порвати
Дуже важко,але треба…         
                лето 2005


Рецензии