Дай, припомню

*
Якби щодня так!
Вийшов на дорогу,
А ти назустріч!
Може бачу сон?
Дай, пригадаю, на яку встав ногу?

*
Если б так каждый день!
Вышел на дорогу,
А ты навстречу!
Может вижу сон?
Дай, припомню, на какую встал ногу?


Рецензии