Вони iдуть

         До студентської акції
         на Сумщині 2004р.

Вони ідуть,
хоч злобний вітер їх лякає.
На славну путь
їх Батьківщина надихає.
          П р и с п і в:
    Вставаймо всі! Вставаймо - разом скинем
    підлоту в Україні дорогій.
    Вставаймо всі і подихом єдиним
    тебе відродимо, народе мій.

Ідуть на бій -
немов на бій святий при Крутах.
Лютує змій -
не спинить їх зміюка люта.
           Пр.

І хай Ромни
запам’ятають наші діти,
де без війни
терзали серце їм бандити.
           Пр.

Вони ідуть
в столицю нашої держави.
В щасливу путь
благослови їх, Боже правий.
           Пр.

               07.08.2004р.


Рецензии