Мисливцю...

Його пісня...пісня мисливця - Dulce Pontes "Cancao do Mar"

Ти не тікаєш, тихо йдеш,
Забувши, просто, попрощатись.
І долю, вірю я, знайдеш,
Але без мене, вже без мене...десь.

Можливо, на Верхівці Світу,
Чи у синього моря на дні,
Знайдеш вічність Манускрипту,
Прожитого в тобі і у мені.

Його давно вже хтось залишив,
В надії, ми б його знайшли!
А шанс один лиш -  вийшов,
І ти казав мені: - Пішли!

І я пішла б, і полетіла,
Природі віру віддала б.
Та, видно, крила і не мала,
Приземлена душа моя.

Я вже давно просочена селом,
Просочена Землею.
В коліна б’ю тобі чолом,
Не злись, по іншому не вмію.

Завдячую за силу Слова,
За музику даровану мені.
І нам ще заспіває Дульче Понтес,
Коли зустрінемось у сні!


Рецензии
Чудово!Хай Вам щастыть.

Ванико   10.02.2009 17:44     Заявить о нарушении
Дякую, Ванико, взаємно! Нехай Вам таких прощальних віршів не пишуть

Алена Цвигун   10.02.2009 22:34   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.