Вона живе ворогам на зло

                Заквітчана кетягами калини.
                Та вбрана в золото полів,
                Живе всім ворогам на зло
                Моя країна.
                Що славиться ще з давнини,
                З віків.
                Що славиться полями та лісами.
                Та працьовитими людьми.
                Що сіяли, орали, жали,
                Святее золото хлібів.
                Тим хлібом котрий віпікала
                Мати.
                Та вигодовувала ним своїх синів.
                Синами й дочками Україна багата.
                Тими що захищали її від ворогів.


Рецензии
Велика Вамповага за цей вірш! Повністю згодна, що Україна саме така - горда й сильна! Політики її зовсім не вособлюють....

Анна Подолянская   23.01.2009 15:01     Заявить о нарушении