Про Украину

Україно,голубонько,
Який час настав
Для тебе важкий.
Занедбана краса твоя,
господар лихий.
Тебе мов повію
З рук в руки кидають
Насилують,продають,
Голу виставляють
На торги ганебні,
Хто більше заплатить,
За тебе ,красуню.
За поля твої безкраї,
Ліси ,степи, гори
Вирубають, вигрібають
Вивезуть за море.
А народ твій обідраний
На коліна ставлять.
Україно, чого мовчиш?
Чого не волаєш?
Чого бідний свій народ
З колін не підіймаєш.
Треба разом людоньки!
Спасати Вітчизну
Як продадуть Україну,
То і ми загинем.


Рецензии
Хорошее произведение.

Сучков Виктор   03.03.2009 15:40     Заявить о нарушении
Спасибо за отзыв .С уважением.

Татьяна Гребенюк   03.03.2009 19:29   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.