Полум я

З неба полум’я, як море,
увірвалось в мою душу -
і на серці так прозоро,
наче вмерти завтра мушу.
Ходять промені і будять
доброту, красу і цноту -
щось співає в моїх грудях
на одних високих нотах.
П’ю живе, святе проміння,
Божу сонячную чашу
на життя благословіння, -
тільки... обмаль мого часу.


Рецензии