Страсна п ятниця

П’ятниця страсна у нас сьогодні -
і мене неначе мучить біль:
ніби хтось з небесної безодні
на болючу рану сипле сіль.

Серце рветься прямо на Голгофу,
до страждань Христових висоти,
помагати Богу хоч потроху
хрест важкий на гору донести.

                25.04.2008р.


Рецензии