Тиша

Місяць і зірка край темного неба
ніби завмерли, як Божі слова.
Тихим могилам нічого не треба...
Тиша панує вночі гробова.

Я споглядаю схвильованим зором
Божі творіння - святі здобуття.
І постає перед вічним простором -
велич святого й нікчемність буття.


Рецензии