Псих ка лама ться

Психіка ламається, усе догори,
Не зі мною відбувається, собі говори,
В небо підіймається, душа, а ти живи,
Бо все погано, вогнем воно гори...

Недавно чув, що світ прекрасний,
Та в ньому кожен з нас нещасний,
І кожен кращого шукає,
Та точної цілі не має...

І я нічим не виділяюсь,
До людей просто приглядаюсь,
І бачу, що все дидалі цікавіше,
Та не всі тут веселіше.

Ти знаєш, що в кінці тебе чекає?
Ти знаєш, чи зрадить, чи кохає?
Ти знаєш? Може просто грає?
І тебе, як у карти розіграє.

А ти просто сліпий, чи ні?
Вирішувати лише тобі,
І не треба нікому казати,
Що кращим можеш стати,

Просто стань..


Рецензии