Втрата

Пишу про те, що пам'ятаю,
Про те, що кожен знає,
Що у душі повільно згорає,
Що вночі і вдень пітьму долає.

Пишу лише про почуття,
Про дивні серця відчуття,
Про диво, непідвласне волі,
З яким ти не шукаєш долі...

Не треба помилок нових,
Не хочу чути тихий сміх,
Як слід, потрапивши у сніг,
Тримаю сильно за оберіг,

Що ти мені подарувала,
Як доля нас благословляла,
Він став дорожчим за життя,
Але втратив себе я...


Рецензии