Для тих, хто

Сидиш у кімнаті, самотньо тобі,
Знаю! Так само було і мені,
Плачеш, як плакали інші за ним,
Ангелом, темним і непростим.

Він для тебе став ідеалом,
Що літав біля сонця з Ікаром,
Прекрасний, чудовий! Він зрадив життя,
Плюнув у серце, убив почуття...


Рецензии