В тер

Трохи швидше, ніж завжди,
Трохи скоріше, ніж можна мені,
Трохи вище, ніж було завжди,
Трохи глибше думка в мені.

Десь у душі всі слова заховались,
Чесно говорять, що закохались,
В список безсмертних вони записались,
Коли собі у цьому зізнались.


Рецензии