Зiзнання Ангела

Тисячоліття егоїзму
І незворушні сподівання
Хвилини сміху і цинізму
А ще - від ангела зізнання..

Про те,чиї ти носиш крила
Про те, чому так мало треба
Коли сміятись вже несила
Коли не віриш тільки в небо.

Він як ніхто тобі розкаже
За що сміялись в Вавілоні,
За що чуже не стало нашим,
Чому й сльоза і кров солоні.

Він знає більше ніж не треба
Він взяв твоє й назвав це"мрія"
Він був завжди і звав до себе
Коли вмирала вже надія.


Рецензии