Тепер я хаос

Тепер я хаос і нема важливого нічого,
І серед ночі бійся прокинутись сама,
Швидку у собі я відшукав чужого,
Тепер я хаос, а винна та одна.

Я вже чув ці рядки та і не повторяюсь,
Це те, що тепер назавжди у мені,
Вибачте, просто я сильно міняюсь,
Цього нікому уже не знайти.

Я - хаос! Я хаос несу у життя,
Готовий ти стати на суд, на коліна?
Не треба ні сміху, ні каяття,
Суд вже знайшов для тебе заміну.

Тисячі днів як я став відчувати,
Дві вже пройшло, а себе перестати,
Не можу так просто я катувати,
Бо здамся лише, коли час помирати.

Хаос навколо ти його не бачиш?
Я очі відкрию і ти все збагнеш,
Від істини тої може заплачеш,
Але у серце впустиш - приймеш...


Рецензии