я ст льки наснаги маю...

я стільки наснаги маю
що страшно самій стає
над містом мільйони чайок
і кожна кричить своє

і кожна у неба просторі
виписує піруети
від пострілу і до пострілу
і кожна боїться смерті

вздовж дніпра дві тисячі вісім
добігає свого кінця
я зміряю римами відстань
схід на захід розрізана ця

україна. і мокре тіло
мого міста
                дощу крапель поміж
тут наснага, свобода, кураж
рами вікон без скла тремтіли
коли я на підлозі босоніж
тоді ще без крил посилала
                небу свою «Отче наш»


Рецензии