веч рн й швидко-дикий час...

вечірній швидко-дикий час
запах осені, заліза і лахміття
який божествений підпал-
горить русанівський канал!
таке побачиш тільки раз
на півстоліття

серце міста іржавіє –
люлі береги святі –
я в твоєму животі
дитинно спію

птахи днем стомлені
клекочуть
і з помаранчевих небес
сідає сонце ніби хрест
мені на очі

пливи дніпром
рости в траві
життя – шалена зебро
стою ногами на землі
                тримаючись за небо


Рецензии