залишки розкраденого простору...

залишки розкраденого простору
зібрати можна ще
                нехай пече
холодний смак госторої
                мяти
тіло все через
                душу зімяту
і мозок  крізь череп

не зламані не приречені
під нами росте трава
хоч живимось крихтами печива
на смак як чума

чуємо вітру подихи
                сильні
серед попелу ходимо
                вільні


Рецензии