всюди книг н мих стор нки порожн...

всюди
книг німих сторінки порожні
затерті пози камасутри
сумно
досі має кожен
смішну віру в абсолютне

темно
чути брязкіт звичний
                ненових ідей
треба
одягати маски з обличчями
                людей

зимно
там де ходять вигадані боги
                трохи
сильно
затискають ноги тугі
  панчохи

мрії
горобцями зірвалися з вікна
київ
отрути хочеш – на


Рецензии